Yumeiho masszázs terápia®


A yumeiho (teljes japán nevén: kotsuban yumeiho) a keleti masszázstechnikák egyike, hazánkban 1990 óta ismert. A yumeiho olyan komplex, ízületstimuláló és energetikai elemeket is tartalmazó egésztesti-gyúrás, amelynek célja a test szimmetriájának és ezzel harmonikus működésének fenntartása vagy visszaállítása.

A Yumeiho mai formájának megalkotója prof. Saionji Masayuki, aki ezt a technikát megelőzésre és gyógyításra egyaránt használta.
A yumeiho masszázs célja, hogy az aszimmetrikus és emiatt diszharmonikus emberi testet ismét szimmetrizáljuk, ezáltal az öngyógyító erőket aktivizáljuk, és a betegségeket megelőzzük, illetve a már kialakult kórképek gyógyulását elősegítsük. 

A yumeiho masszázs kivitelezése  földön (matracon) könnyű, vékony öltözetben történik, masszázst mindig az adott páciensre szabva alkalmazzák. A szakmailag megfelelően képzett Yumeiho terapeuta a pácienssel való első találkozáskor már tudja, melyik mozdulatsort alkalmazhatja s melyiket nem, vagy hogy egyáltalán lehetséges-e a terápia alkalmazása. A technika erősen kötött: nemcsak a fogások pontos kivitelezése követelmény, hanem azok sorrendje is meghatározott. A yumeiho fogások pontos kivitelezése alapvető fontosságú, a technikától semmilyen eltérés nem megengedett.

A gyúrást a meridián pályákon kifelé haladva végezzük a végtagok irányába. Ez a speciális nyomó-gyúró-söprő mozdulat segít a test izmainak nyújtásában, lazításában, energiáinak kitisztításában és szabad áramlásának biztosításában. Az izületek kimozgatása megszünteti az izmok kötöttsége miatt létrejött izületi blokkolódásokat. Tekintve, hogy a yumeiho célja a test harmonizálása, az alkalmazás módja, vagy a fogások nem függenek az adott betegségtől. Hogy mikor mit kezelünk, azt a testsúlyközpont-elmélet alapján a páciens adott statikai állapota határozza meg.
 A Yumeiho masszázs alapja a szimmetriaelmélet. Az emberi testet a medencéhez kapcsolódóan egyenlően támasztja alá a két láb. Ha valamilyen ok következtében a medence vízszintes helyzete megváltozik, a testsúly több mint fele az egyik lábra helyeződik, ezáltal a test szimmetriaközpontja eltolódik, ami mind a mozgásrendszer, mind a belső szervek működésében komoly elváltozáshoz vezethet. A medence s a gerincoszlop helyzetének egymáshoz való rendezése az alapja a Yumeiho terápiának.Ennek sikeressége a betegség lefolyásának, a tünetek csökkentésének a kulcsa. A Yumeiho terápiát az egyéb gyógymódokkal együtt alkalmazva, kiegészítve (pl. gyógytorna, jóga, pilates, életmód-tanácsadás, fitoterápia stb.) még eredményesebben tudunk segíteni a páciensen.


Yumeiho masszázsterápia alkalmazási területek:
 

 • a teljesítmény fokozása
 • betegségmegelőzés
 • az egészség fenntartása, az immunrendszer erősítése
 • a már kialakult betegségeknél a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása
 • mozgásszervi problémák (ízületi és gerincbetegségek – sérv)
 • műtétek utáni rehabilitáció
 • sportsérülések
 • fejfájás, migrén
 • belgyógyászati kísérő tünetek
 • fiatalkori gerincelváltozások
 • szülés utáni statikai problémák helyreigazítása
 • meddőség stb.


Kortól függetlenül alkalmazható a Yumeiho – kisgyerektől az idősekig, mindig a páciens adott állapotának magfelelően.
A yumeiho masszázs ellenjavallatai:

 • előrehaladott rákos megbetegedés
 • fertőző betegségek
 • súlyos fokú csontritkulás
 • lázas állapot
 • heveny belszervi vagy bőrbetegség
 • kiugró vérnyomás

A kezelés időtertalma kb. 75 perc  Ára 6000.-HUF
 

A kezelés végén egyenre szabott jóga illetve pilates gyakorlatokkal a masszázs hatását tartósabbá tehetjük. + 20 perc   Igy a kezeles 8.000,- HUF

Oláh Edit Mária  III. fokozatú terapeuta +36 30 477-5404

Panarom Detoxenne méregtelenítő masszázs (Átmenetileg nem elérhető!)

Ez egy speciális nyirokmasszázs technika, melyet a Panarom Aromaterapeuta intézett fejlesztett ki. Az egész testet kezeljük a masszázs során a Panarom méregtelenítő és nyirokkeringést serkentő olajkeverékeivel.

A kezelés teljesen fájdalom mentes!!! A nyirokszövetet a Panarom Detoxenne masszázsolajaival  és  nyirokdrenázs  masszázsfogásokkal stimuláljuk, igy kiváló eredményeket tudunk felmutatni.

Fokozza a test méreganyag kiválasztó funkcióit, a salakanyagok lebontása felgyorsul és azokat a kiválasztó szervekhez könnyebben szállítja el a nyirokáramlás.

Ez a kezelés kúraszerűen ajánlott és kiválóan beilleszthető egy méregtelenítő, karcsúsító programba vagy a tavaszi böjti időszakhoz.

Egy rövidebb kúra 4-5 alkalom,de  ha egy intenzívebb fogyás a cél akkor 10 alkalom szükséges, természetesen a megfelelő étrendet és életmódbeli változtatásokat is alkalmazva hozzá,

Ami nagyon fontos a kezelésekhez az elegendő folyadék, víz vagy gyógynövény teak fogyasztása a kúra teljes tartama alatt!!! Ha nincs elegendő folyadék fogyasztás a kiválasztott méreganyagok nem tudnak kiürülni a testből és igy a kezelés nem éri el a kívánt hatást!

A 10 alkalmas méregtelenítő masszázs bérlethez egy 200 ml es Panarom illó olajokkal készített testápoló olajat adok, melyet otthon is használva fokozható a kezelések hatékonysága.

Az első kezelést egy 1 órás  konzultációval kezdjük, melyen a kezelések ütemezése mellett átbeszéljük a táplálkozási és életmódbeli változtatásokat.igény szerint gyógyteákat és étrendet összeállítva, hogy minél sikeresebb legyen a kezelés sorozat.

A masszázs ellenjavallatai:

-visszér gyulladás

-trombózis hajlam

-várandósság, szoptatás

-kemoterápia, nyirokrendszer daganatos megbetegedése

-szivelégtelenség

-veseelégtelenség

-láz, fertőző betegség, gyulladás

Teljes test masszázs, 60 perc /alkalom                                                 8500,- Ft

 - 4  alkalmas bérlet + 1 masszázs  ajándékba 

          + 100 ml  Cellulit kezelő olaj otthoni használatra                      34.000,- Ft

- 8 alkalmas bérlet + 2 alkalom ajándék masszázs

+ 200 ml Méregtelenítő testápoló olaj otthoni használatra                   68,000,- Ft

AROMAZEN Aromaterápiás arcmasszázs (Átmenetileg nem elérhető)

Az érintés művészete ez a masszázs, maga a metódus a harmóniára és a gyógyulásra törekszik. Az illóolajok pedig megsokszorozzák ennek hatását.

Az aromaterápiás arcmasszázst az Adrienne Feller prémium naturkozmetikumokkal végzem. Ezek 100% ban természetes, magyar alapanyagból készült termékek. Az illóolajok nemcsak a fizikai testre hanem a lélekre is intenzíven hatnak. Gyógyító hatásuk nemcsak a fizikai problémakat enyhíti, harmonizálja az idegrendszert, kiegyensúlyozza az elmét.

A masszázs során alkalmazott technikák és az illóolajok egy mély relaxációs állapotot eredmenyeznek. Fizikai és mentális blokkok oldódnak fel, a test és a lélek is megpihen.

A kezelés menete:

-megérkezéskor állapotfelméréssel kezdünk egy meleg gyógytea kíséretében

-a masszázs az egész test ellazításával kezdődik

-meleg borogatás

-Adrienne Feller bio arclemosotejjel a bőr letisztítása

-HarmonEnne aromavizes lemosás

-AROMAZEN HarmonEnne face essence és növényi olajok keverékével arcmasszázs. 

-visszavezetés

a kezeles végén ismét gyógyteával kínalom a pacienst

A kezelés ideje kb. 40 perc  Ára:  4000,-HUF

Bejelentkezés : 30-477-5404

AROMAZEN Aromaterápiás testmasszázs (Átmenetileg nem elérhető)

A masszázs az 5 elem tanára épül. Az Adrienne Feller Aromazen body essence illóolajok az 5 elemnek megfelelő keverékek. A Fa, Fém, Föld, Víz és Tűz esszeciák harmonizálják a testet és az elmét, újra egyensúlyt teremtve.

A szükséges keveréket vagy intuitívan kártyák segítségével választjuk ki a megérkezéskor vagy az aktuális fizikai és érzelmi állapotnak megfelelőt javaslom az állapotfelvétel információi alapján.

A terápia a teljes nyugalomről és kikapcsolódásról szól. Halk zene és meleg fények teszik otthonossá a teret, a meleg gyógytea és az olajok illata együtt egy tökéletes ellazulást és megújulást adják a hétköznapok rohanásában. Ez a harmónia és egyensúly a kezelés után még napok múlva is érezhető..

A kezelés kb. 60 perc  7.500.-HUF

Az aromaterápiás testkezelés és arcmasszázs együtt bevezető
áron  október 30.ig  9000.-HUF